RLN – podzim 2015

Na stránce NREGISTROVANÍ  byly umístěny Propozice, Kritéria, Předpokládané rozdělení družstev dle ročníku jaro 2015 a Přihláška.

Vzhledem k tomu, že je období prázdnin a dovolených, upozorňuji na termín zaslání přihlášek a to nejpozději do 23. srpna. Prosím vedoucí družstev o vyplnění přihlášky, která je v excelu. Tuto stačí  pouze vyplnit, uložit ve svém PC a poslat přímo na e-mail sipek.lubomir@seznam.cz. Do Poznámky doplňte jako obvykle vaše požadavky (směnnost apod.)

Zároveň upozorňuji na povinnost uhradit startovné nejpozději před odehráním zápasu 1. kola. Těšíme se na všechny z vás, kteří se účastníte RLN opakovaně. Pokud víte o někom novém, kdo by měl zájem zkusit kuželky, dejte mu na nás kontakt. Můžou to být i jednotlivci, kteří by případně doplnili družstva, která mají problémy s lidmi.

Stejně jako v posledních ročnících se bude začínat od nejnižších lig a předběžný termín zahájení RLN je stanoven na 15. září. Přejeme vám pěknou dovolenou, zbytek prázdnin popř. volna a těšíme se vás na kuželně TJ START.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *